fredag 24. desember 2010

GLADE JUL!


Juleaften er nåd og stemningen er på topp! Vi feirer med pannekaker, sjokolade og vår beste toro-pose til middag. Etter en kuldeperiode der vi var helt nede på minus 34 har vi det nå varmt med bare 6 blåegrader. Solen har snudd og er på vei tilbake igjen. Livet kan med andre ord ikke bli mye bedre! 
GOD JUL til alle dere der hjemme :)

3 kommentarer:

  1. Vertaling:
    Vrolijk Kerstfeest. Het is Kerstavond en de stemming is top. We vieren het met pannekoeken, chocolade en onze lekkerste Toro maaltijd. Na een koudeperiode waar de temperatuur tot de -34 ging is het nu warm met slechts 6 minus graden. De zon is gedraaid en weer opweg terug. Het leven kan met andere woorden niet beter. Prettige Kerst voor jullie allen daar thuis!

    SvarSlett
  2. God Jul og godt nyttår!
    Nydeleg føre i bymarka, julekort overe alt, slett ikkje verst! God tur vidare!!
    Ola og Anne Grete

    SvarSlett
  3. Hei Anne og Kim,

    Jeg snublet over bloggen deres, og må virkelig si at jeg ble imponert! Godt at det er noen som lever ut drømmene sine, og er så rause at de deler noe av det på den stoer verdensveven også. :-) Her skal jeg sette meg ned, og kose meg med litt vakre bilder og spennende turbeskrivelser (men i kveld må jeg nok forberede morgendagens undervisning).

    Jeg beundrer deres pågangsmot, og er aldri så lite misunnelig. :-)Godt nyttår og god tur videre.

    Hilsen Vibeke ("naboen" i nr. 49 med de tre turglade umger) :-)

    SvarSlett