onsdag 7. september 2011

En vanlig dag i hundegården


11-09-01_0326 


Vanlige dager i hundegården har vi desverre ingen bilder av ennå, siden vi da er alt for opptatt med å ta vare på våre nye venner, men noen smakebiter av hvor nydelige de er har vi!






Dagene her begynner som regel godt med en runde i hundegården. Avhengig av været er det enten foring, vann og stell eller trening som står på programmet. Dermed er gode værforhold fra nå av samme hva bare det er godt under 15 grader pluss!





_MG_0013
småtassene er alltid sulten

Senere på dagen er det valpene sin tur til å komme ut å spring. Foreløpig gir vi de ennå sjansen til å oppdage verden. Det vil si at de får springe løs, men vi har med mat, så de er alltid kjap på plass når vi roper kom, kom eller lager matlyden. Turmålet er å gå så variert som mulig ved brattest, vanskeligst og blauteste veivalg.



_MG_9964


Vi lever herlige hundedager her i nord, og håper innerlig vi snart husker kameraet på dagens hødepunkt også, ytreningen av storhundene..



11-09-01_0336


1 kommentar:

  1. Vertaling:
    EEN DOORSNEEDAG OP DE HONDENBOERDERIJ.

    Van een doorsneedag hebben we helaas nog geen foto's, daar we nog te druk zijn met de verzorging van onze nieuwe vrienden, maar een enkele foto om te laten zien hoe schattig ze zijn, dat hebben we wel!

    Een dag hier begint als regel met een ronde in de hondentuin. Afhankelijk van het weer staat voeren, watergeven en verzorgen dan wel trainen op het programma. Goed weer is voortaan alles als het maar flink onder de 15 graden is.

    foto: de kleintjes hebben altijd honger

    Later op de dag is het de beurt van de kleintjes om er opuit te trekken. Voorlopig krijgen ze nog de kans om de wereld te ontdekken. Dat wil zeggen, ze mogen los lopen, maar we hebben wel eten bij ons, zodat ze altijd gauw weer bij ons zijn als we 'kom' roepen. Het doel van elke wandeling is om zo gevarieerd mogelijk te lopen, door het stijlste, moeilijkste en natste pad te kiezen

    We beleven heerlijke hondendagen hier in het Noorden en hopen er binnenkort aan te denken om de camera mee te nemen tijdens het hoogtepunt van de dag, het trainen van de grote honden.

    SvarSlett